Foto: FEVAMIC

Arriba el cap de setmana i volem que el gaudisques “de gom a gom”, per a això et proposem alguns dels plans d’oci i cultura més interessants a València.

Fira dedicada a la cura i respecte dels animals, esport adaptat en el Circuit Ricardo Tormo de València, Cicerón en el teatre Olympia, mercat de segona mà a la Fabrica de Hielo i els moros i cristians, copen la nostra agenda del cap de setmana.

Fira animalista 

Foto: Facebook Feria Animalista

Diumenge que ve 6 d’octubre el llit del riu Túria acollirà la Cinquena Edició de la Fira Animalista on més de 30 associacions i entitats realitzaran tallers, desfilades i activitats per a tots els públics amb el principal objectiu de fomentar el respecte i l’amor pels animals

Viejo Amigo Cicerón en el Olympia

José María Pou, Bernat Quintana i Miranda Gas interpreten en el Olympia del 2 al 13 de octubre, aquesta obra amb text d’Ernesto Caballero, centrada en la figura del cèlebre orador romà, protagonista destacat de les intenses lluites i violentes transformacions esdevingudes en el segle primer anterior a la nostra era. Les entrades en la web del teatre o en les taquilles.

II Gran Premi de Valencia en Xest

Foto: Página web Circuito Ricardo Tormo

El Circuit Ricardo Tormo de Xest acollirà aquest pròxim dissabte, 5 d’octubre, l‘II Gran Premi de València. Es tracta de la setena prova valedora per a la Copa d’Espanya de Ciclisme Adaptat. Organitzat pel Club Unlimited Wheels la prova tindrà lloc a les 17 hores amb la prova de bicicletes de mà i tàndem que durarà 50 minuts més una última volta i a partir de les 19.30 hores es durà a terme l’intent de rècord de velocitat sobre cadira de rodes elèctrica en la recta de Xest, just abans de la cerimònia de lliurament de premis.

Mercat de segona mano en la Fábrica de Hielo 

Foto: Página de Facebook La Fábrica de Hielo

Torna el mercat de segona mano a la Fábrica de Hielo. Compra- venda de tota mena d’articles als quals donar-li una segona vida: des de vinils, còmics, fins a bicicletes, roba, etc.

Moros i  cristians de València

El pròxim cap de setmana la Federació Valenciana de Moros i Cristians de la ciutat de València arranca els seus festejos amb motiu del 9 d’octubre amb l’entrada infantil, les ambaixades i l’espectacular demostració d’arcabusseria. El dissabte a les 18.30 tindrà lloc l’Entrada Infantil amb el següent recorregut  Plaza del Tossal, Cavallers, Serrans, Plaza Fueros i a les 20 h se celebraran les ambaixades de la Conquesta a les Torres de Serrans i el diumenge 6 d’octubre a les 12.00 hores tindrà lloc el Arlardo d’arcabusseria amb el següent recorregut: Plaça de la Reina, Sant Vicent i Plaza de l’Ajuntament.