Plans cap de setmana
Imatge de Igualment Fest 2018 que es celebra este cap de setmana en València

Arranca un altre cap de setmana, i amb ell augmenten els plans d’oci i cultura de la nostra ciutat, és per això que 7 Televalencia et proposa algunes de les activitats i plans més interessants perquè gaudis al màxim dels teus dies de descans.

Humor, música a l’aire lliure, activitats per a tots els públics o submergir-se en el Vaixell dels Somnis, són alguns dels plans més destacats del cap de setmana.

Este cap de setmana sumergis-te en el Titanic

Arriba l’Exposició Titanic The Exhibition amb prop de 200 articles originals  amb reproduccions d’interiors del vaixell a grandària real, on podran veure’s estades com la passarel·la de passatgers, les cabanyes o els luxosos corredors de primera classe del Titanic, des del 22 de novembre fins al 23 de febrer en Kinépolis en Heron City.

Las noches del club de la Comedia en el Olympia

Agustín Jiménez, Txabi Franquesa y Sergio Encinas el 23 de novembre en el Teatre Olympia de València et porten tot l’humor del Club de la Comèdia. Un espectacle de 90 minuts ,no recomanat a menors de 14 anys en què no podràs parar de riure’t.

Festival Igualment Fest en la Plaça de l´Ajuntament 

La Plaça de l’Ajuntament de València celebrarà el diumenge 24 de novembre d’11 a 14 hores una nova edició d’Igualment Fest, un festival que celebra la igualtat de gènere i fer front a la violència masclista. Una jornada festiva en la qual no faltaran les actuacions musicals de Lesbianbanda, Skankin Sisters and Friends, Dominas, Chonis y Princesas, La Otra

Concerts de la Pérgola en la Marina el cap de setmana

Tornen els concerts de la Pèrgola en horari d’11.30 a 14.30 hores. El dissabte La Marina de València s’omplirà amb la música de BAYWAVES + LOIS + Y.O.Y.O en una cita que ja s’ha convertit en un clàssic dels caps de setmana.

Música per celebrar Santa Cecília 

El dissabte, 23 de novembre, la Plaça de la Verge tornarà a omplir-se de música, festa i cultura amb un espectacle de música i tradició oferit per representants de les Federacions de Societats Musicals, de Dolçainers i Tabaleters, de Cors i de Folklore de la Comunitat Valenciana. Aquest concert de les quatre federacions, que mostra el ric patrimoni musical valencià, començarà a les 12 hores.