Ha arribat el mes de maig i amb ell els millors plans a l’aire lliure, des de carreres solidàries, fins a les millors obres de teatre, passant per concerts i fires a l’aire lliure, que faran que gaudis al màxim del cap de setmana.

La carrera solidaria Inclusión y Deporte de Avapace, el festival de monòlegs al Olympia, la Fira Andalusa al Riu Túria, o els concerts a l´aire lliure de Berklee a la ciutat de les Arts i de les Ciències, son algunes de les propostes per al primer cap de semana de maig.

Carreres Solidàries AVAPACE

Els diez 3, 4 i 5 de maig torna el Repte AVAPACE, cridat enguany, Corre I+D (Inclusió i Esport). La prova solidària que es gaudirà als jardins del riu, amb eixida i meta en les pistes de calfament de l’Estadi del Túria i la possibilitat de córrer en qualsevol dels relleus de 10 Km que tindran lloc en el Circuit 5K. Cada carrera de 10K anirà encapçalada per un o diversos atletes del Club Atletisme Avapace Corre que espentaran un carro amb un alumn@ de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE). Podràs triar trams de demà, vesprada o nit per a córrer amb i per AVAPACE. La inscripció és gratuïta a través de la pàgina web del Club Avapace Corre.

Els millors monologuistes en el Olympia

El 4 de maig arriba al teatre Olympia ,el València Comedy , que naix amb l’objectiu de reunir els millors monologuistes de la Comunitat Valenciana. Un equip format per autèntics cracks de la comèdia: Óscar Tramoyeres, Álex Martínez, Jesús Manzano, Rafa Alarcón, Darío Piera, Pablo Carrascosa i Pablo dels Reis sobre un mateix escenari que faran les delícies del públic assistent en una funció a les 23 hores amb preus des de 14 a 16€.

“Generación Pop” en el Loco Club

La Sala El loco Club, situada al carrer Erudit Orellana de València porta el 4 de maig a les 12.00 hores un repàs a les millors cançons del repertori pop / rock en espanyol i anglès de la dècada dels vuitanta i els noranta. En aquest intens espectacle conviuran grups nacionals com a Ràdio Futura, M-Clan, Mecano o Tequila amb bandes internacionals com U2, Queen, Madonna o Xarxa Hot Chili Peppers…un espectacle per a tota la família amb preus de 7€ per a adults i 5 € per a xiquets.

Torna la fira d’abril al riu

La ciutat de València acull, des d’aquest cap de setmana una de les fires més volgudes i especials del cap i casal, una cita organitzada per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a la Comunitat Valenciana: la Fira d’Abril. La fira situada entre el Pont de les Flors i el de l’Exposició s’inaugurarà avui i al llarg d’aquest cap de setmana tindran lloc  actuacions musicals, desfilades de moda, exhibicions eqüestres…sense oblidar-nos de les típiques degustacions gastronòmiques i altres activitats

Música i activitats a la Ciutat de les Ciències

Torna el Musaico Fest, el gran festival de música gratuït dirigit al públic familiar, el festival se celebrarà el dissabte 4 de maig des de les 11 hores fins a les 21 hores; a l’Esplanada de l’Assut , entre el Museu dels Ciències Príncip Felipe i el Agora. El festival comptarà amb diversos concerts al llarg del dia de flamenc, folk i altres estils musicals a càrrec dels talents Berklee , una zona per als més xicotets amb activitats infantils, foodtrucks…