Plácido
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 17: Placido Domingo attends his Placido Domingo 50th Anniversary Concert at Dorothy Chandler Pavilion on November 17, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Greg Doherty/Getty Images)

El tenor espanyol Plácido Domingo si que actuarà finalment a València, concretament ho farà el mes vinent de desembre en el Palau dels Arts Reina Sofia. Així s’ha revelat hui després de conèixer-se que l’artista no actuarà aquest dimecres en el Met Opera de Nova York després de les acusacions d’assetjament sexual per part d’una vintena de dones.

Plácido Domingo anava a estrenar “Macbeth” als Estats Units encara que la institució neoyorkina ja ha anunciat que no tornaran a comptar amb el tenor entre els seus convidats, una decisió similar a l’adoptada per altres institucions de música clàssica com l’Opera de San Francisco, Dallas i Filadèlfia.

En el cas de la gira europea tot continua amb normalitat. La primera parada serà el 13 d’octubre a Zuric, seguida de Moscou (17 octubre) i Viena (25 i 28 octubre i 1 de novembre). Per a novembre, Domingo viatjarà a Milà i Hamburg, mentre que al desembre serà el torn de Cracòvia, Colònia i València on interpretarà l’òpera “Nabucco”.