El compte arrere per al llançament de Peter Rabbit ja ha començat. El conill més entremaliat i famós de Regne Unit arribarà el 23 de març a les pantalles de cinema de tot el país amb una aventura que ja ha aconseguit conquistar al públic valencià. Gràcies a la col·laboració entre Sony Pictures i 7 Televalencia, prop de 200 xiquets ja han pogut gaudir d’aquesta pel·lícula familiar en una cita molt aclamada pels més xicotets de la casa.

Dani Rovira, Belén Cuesta i Silvia Abril són els responsables de posar veu als protagonistes d’aquesta cinta cinematogràfica. Una comèdia familiar basada en els contes de Beatrix Potter que ens trasllada als afores de Londres. Allí naixerà l’enemistat del conill Peter amb Thomas McGregor, l’amo d’un cobejat hort que la colla de rosegadors tractarà de conquistar.

Vist l’èxit només en el seu preestreno, Peter Rabbit aspira a convertir-se en la comèdia familiar de la temporada. Serà el 23 de març quan aquest peculiar conill done el salt a la pantalla gran per a arrasar en les taquilles de tot el país.