planes originales niños valencia

Si estàs pensant en plans originals per a fer aquest cap de setmana amb els més xicotets de la casa, però se t’han acabat les idees i ens saps com sorprendre’ls.

Et donem algunes idees perquè gaudisques del cap de setmana a València, al màxim al costat d’ells.

Gaudeix d´uns matins originals en el Parc Gulliver

menores

Aquest gegant de 70 metres és un dels parcs de jocs favorits per a xiquets, xiquetes valencians de totes les edats. Els seus tobogans i zones d’escalada que recorren la figura del Gulliver, que roman ficada al llit , és un dels plans indispensables en el nostre ránking.

Navega en l ´estanc del Parc de Capçalera

parque de cabecera
Imatge del llac del Parc de Capçalera/ Foto: Jardines Valencia

El Parc de Capçalera, ofereix moltes possibilitats, entre elles zones amb gronxadors, o grans zones verdes , on els xiquets i xiquetes s’ho passaran en gran. Si a més vols realitzar un pla diferent, pots pujar en els patinets i navegar pel seu estany (això sí, pagant un tiquet).

Visita alguns dels parcs més originals de la ciutat

planes

Una altra de les opcions que et proposem és visitar alguns dels diferents parcs originals amb els quals compta la ciutat com és el cas del parc de Blancaneu, situat en la Carrera de la Fonteta de Sant Lluís, 42 o el Parc de Mortadelo i Filemó (Avinguda Germans Maristes).

Visita l´Exposició del Ninot

exposición del ninot
Imagen de algunos de los ninots que se encuentran en la Exposisicón/ Foto: 7 Televalencia

La Ciutat de les Arts i les Ciencies acull l´ Exposició del Ninot, una mostra on es poden trobar els ninots de les falles de la ciutat de València i molts d’ells compten amb personatges de dibuixos animats, o personatges famosos, i els encantarà fotografiar-se amb ells.

Celebra l ´Aniversari del Bioparc

aniversario bioparc
Imagen de una jirafa y leones en el Bioparc/ Foto: Bioparc Valencia

El Bioparc està d’aniversari i és per això que en els nostres plans et proposem que, si encara no ho has gaudit, que t’acostes aquest cap de setmana i gaudisques dels preus especials que ofereix i amb la teua entrada a més contribuiràs a cuidar als primats.