Tristament segueix sent necessari cridar l’atenció sobre les obligacions que suposa tenir un animal de companyia, una tasca complexa en la qual Bioparc està totalment compromès. El parc valencià, juntament amb l’associació AUPA, han organitzat la dotzena desfilada solidària en el qual han participat prop de 40 gossos sense llar.

Este esdeveniment ha tornat a servir per a potenciar l’adopció d’animals abandonats amb l’objectiu de trobar-los una família i donar-los la seua esperada “segona oportunitat”.

La cita solidària ha servit a més per a conscienciar sobre la importància d’adoptar a aquelles mascotes que han sigut abandonades i no disposen de família ni d’espai en les gosseres. Un aspecte on és clau l’educació sobre la xacra de l’abandone animal, un problema que s’ha agreujat amb els anys i que augmenta quan s’acosta el període estival.

12.º Desfile Solidario AUPA-Bioparc.

Còmics, actors i esportistes del panorama valencià han fet una crida a la societat per a conscienciar en la importància de la cura dels nostres animals.

La periodista Carmen Bort ha sigut la responsable de conduir aquesta desfilada en el qual s’han donat a conèixer històries com la de Help, un gos de 10 anys al que van abandonar lligat a un arbre o la de Yambo, qui va romandre immòbil durant dos dies en el mateix lloc en el qual va ser abandonat.

Este esdeveniment solidari ha suposat una vegada més un motiu de satisfacció per a tots els que han participat. A més, ha sigut l’oportunitat perquè molts cans troben una llar on des d’ara podran compartir afecte i tendresa.

Al maig esdeveniments solidaris, monòleg i concerts en la plaça exterior de Bioparc