La Plaça exterior de BIOPARC, des de fa temps, s’ha convertit en punt de trobada de la ciutadania per a esdeveniments solidaris, culturals o lúdic-formatius de caràcter obert. I este mes de maig ens ofereix 4 activitats d’aqueixa tipologia: monòleg en BIOPARC Cafè, la tradicional desfilada AUPA/BIOPARC per a adoptar gossos abandonats, l’actuació benèfica del cantant de Namíbia ELEMOTHO i el concert de Maho.

Este diumenge 13 a les 11.30h en la plaça exterior del parc i obert al públic, se celebrarà el 12º Desfilada solidària AUPA/BIOPARC per a potenciar l’adopció de gossos abandonats (#DesfileAupa12). Un esdeveniment solidari que ens acosta a molts gossos que cerquen una “segona oportunitat” i una llar per a tota la vida. Un esdeveniment solidari que va nàixer fa 6 anys de la mà de dues organitzacions compromeses amb el benestar animal i que suposa la oportunitat de molts cans de trobar una llar on compartir afecte i tendresa.

El divendres 18 Carol Tomás en els Monòlegs de Bioparc Cafè

El divendres 18 de maig els monòlegs de Bioparc Cafè ens porten a Carol Tomás, una professora de música que va optar per dedicar-se a la comèdia. En un dels seus espectacles icònics, “Sin faldas y a lo bonzo”, reflectia el difícil que li resulta ser una dona a la qual no li agraden ni les faldilles, ni els vestits, ni maquillarse, ni portar talons.

Va ser nomenada còmica revelació en el concurs nacional del local ÓPERA de València, telonera de la gira de Fernando Esteso, semifinalista de l’especial humor del programa de Tele 5 “Tu sí que vales”, ha interpretat a una de les “churris” de el “Neng de Castefa” en el programa “Buenafuente” d’Antena 3, i dirigit i presentat el programa diari de radi “Comikaces”. La actuació és a les 22.30h i des de les 20.30h. podrem gaudir d’un “sopar amb humor” per només 20€ per persona amb opcions per a tots els gustos que inclou aparcament gratuït o l’alternativa de consumició i espectacle per 7€.

Els diumenges 20 i 27 “Concerts a migdia”

Els dos últims diumenges del mes, torna “Concerts a migdia”, així el dia 20 de maig a les 12.30h podrem gaudir de l’única actuació a València de ELEMOTHO, que oferirà un concert benèfic. Melodies i sons en format acústic ens transportaren a l’Àfrica Austral. Este “nòmada modern” és un ferri defensor dels rinoceronts. Va créixer sota el règim de l’apartheid i va ser criat per una dona amable, sàvia i fort, la seua àvia, i el seu nom significa persona destinada a viure sense fronteres.

Va començar la seua carrera musical tocant amb la Universitat de Namíbia (UNAM) en 1997 i en 2016, va rebre el Premi a la Tourism Personality of the Year a Namíbia, gràcies al treball que ha fet per a promoure el seu país i pel seu compromís contra la caça furtiva. Els beneficis d’aquest concert es destinaran a Projectes de Conservació a través de Fundació BIOPARC i l’entrades, per import de 5 euros, poden ser adquirides en línia o en el propi parc.

Per a finalitzar el mes, el dia 27, la banda de blues valenciana Maho, oferirà un concert gratuït també a les 12.30h.