julio iglesias

La prova d’ADN que ha determinat que Julio Iglesias té quasi el 100% de possibilitat de ser el pare del valencià Javier Sánchez. Així ho sustenten fins a 15 objectes diferents que un detectiu va sostraure de la brossa del cantant.

Segons l’advocat del presumpte fill, Fernando Osuna, la recerca porta en marxa diversos mesos i han seguit el mateix procediment que l’es va usar per al cas de Manuel Díaz i el torero Manuel Benítez ‘El Cordobés’.

Segons el lletrat, les dificultats han vingut sobretot amb el lloc de residència de l’intèrpret de ‘Hey’ ja que es tracta d’una de les zones més exclusives de Miami i ha sigut complicat arreplegar les mostres necessàries per als exàmens d’ADN. L’inspector va haver de mimetitzar-se amb l’ambient de la zona residencial en qüestió i aparentar ser un multimilionari.

Aquest lletrat sosté que “mai ens juguem l’ADN a una sola carta -un sol objecte-, perquè pot estar contaminat per altres persones”, per exemple una burilla arreplegada d’un cigar que ha sigut compartit.

Per açò, s’ha realitzat una comparativa d’una quinzena d’objectes diferents, dels quals el lletrat no dóna detalls d’on i com es van arreplegar, i ni tan sols especifica a qui en concret pertanyen els objectes, ja que és igualment útil un got usat per Julio Iglesias que un tovalló d’un dels seus fills, que al cap i a la fi tenen la mateixa petjada genètica, i la comparteixen, presumptament, amb Javier Sánchez.

Osuna defensa que no s’atempta contra la intimitat de ningú, perquè no es tracta de “desprestigiar a una persona”, sinó perquè “algú recupere la seua dignitat, que es faça justícia, i es reconega que és el fill d’una altra persona”.

Amb tot, l’advocat creu que serà un procés al que encara li queda bastant, encara que quan acabe, si tot va com a espera, Javier Sánchez serà reconegut com a fill oficial del cantant i tindrà dret a ser reconegut hereu oficial d’una fortuna que la llista Forbes situa, entre efectiu i propietats, en uns 850 milions d’euros