vehículos eléctricos

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, està estudiant la futura instal·lació d’una empresa de vehicles elèctrics de lloguer en el municipi.

Tal com ha avançat la regidora d’Infraestructures, Nuria Campos “es tracta d’un projecte innovador que permetrà millorar la mobilitat sostenible en el municipi, reduint la contaminació i contribuint a cura del medi ambient.”

I en aquest sentit la regidora ha explicat que “comptaríem amb una flota de fins a 50 cotxes, 100% elèctrics, que els ciutadans i ciutadanes podran llogar per minuts, de manera senzilla i econòmica, a través d’una aplicació”.

A més, el projecte també inclou la instal·lació de 15 punts de recàrrega compartits en tots els barris del municipi, així com en els polígons industrials i parcs empresarials, de manera que puguen fer ús d’ells tant els usuaris dels vehicles compartits com particulars.

Finalment, la regidora ha reconegut l’interès del consistori pel projecte que “d’implantar-se, convertiria a Paterna en una ciutat pionera en mobilitat sostenible dins de la Comunitat Valenciana”.