La Comunitat Valenciana es troba ja ultimant els preparatius per a la vacunació massivaEl primer passe a donar, segons ha explicat Sanitat, comença per revisar si les dades de contacte del nostre SIP són correctes.

Les notificacions començaran a arribar a la població mitjançant SMS o trucades telefòniques. També s’ha habilitat en el mateix portal la possibilitat de rebre-les via correu electrònic.

Per a tenir la màxima eficiència i que les cites arriben de forma efectiva, Sanitat ha habilitat un nou portal. En aquest portal, amb tan sols tres passos molt senzills, es renovaran les dades de la targeta sanitària. Existeixen dues possibilitats per a aquesta renovació, els ciutadans que disposen de certificats electrònics i els que no disposen d’aquests mitjans.

Si NO disposa de certificat electrònic d’accés o DNIe

  1. Accedir al portal de la GVA.
  2. Introduir les dades d’accés: DNI o número de SIP.
  3. Actualitzar les dades de contacte personals: Número de telèfonnúmero de mòbil i correu electrònic.
  4. Enviar el formulari.

Els que SÍ QUE disposen de credencials per a l’accés online

En aquest cas hauran d’accedir als tramites telemàtics específics, on ja se li explicaren els passos a realitzar.

Què faig si he perdut la meua targeta sanitària?

Per als ciutadans que hagen perdut el seu SIP, o el seu es trobe en mal estat, s’hauran de dirigir al centre de salut. Aportant les dades de contacte nous i la documentació necessària, només faltarà el pagament de taxa per a l’expedició d’un nou document.