Altres 22 joves inicien el seu contracte d’un any a l’Ajuntament

La contractació està cofinançada pel Consistori i per la Generalitat en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Altres 22 joves demandants d’ocupació han iniciat hui el seu contracte d’un any en departaments de l’Ajuntament de Quart de Poblet, a través dels programes d’incentius a la contractació de persones joves amb i sense qualificació, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (EMPUJU i EMCUJU). Tots dos formen part de l’estratègia Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana i estan cofinançats pel Fons Social Europeu. Per a aquestes contractacions el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) ha aprovat a l’Ajuntament una subvenció total de 372.673 euros,

En concret, s’ha contractat a 15 joves qualificats/des amb formació universitària, i 7 joves més amb formació en Cicles Formatius, que s’han incorporat a 14 àrees municipals. L’alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada pel regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Juan Medina, i altres representants de l’equip de govern municipal, els ha rebut aquest matí i ha incidit que l’objectiu de l’Ajuntament és ajudar-los a millorar les seues opcions d’inserció laboral oferint-los la possibilitat que adquirisquen experiència en el perfil professional que han triat, així com ha agraït per endavant les seues aportacions a la millora dels serveis municipals.