El Festival Internacional de Cinema Infantil de València, referent a Espanya

Una proposta la principal finalitat de la qual és inculcar en els més joves l'amor pel setè art.

El Festival Internacional de Cinema Infantil de València (FICIV) es posiona com el certamen del setè art familiar de referència a Espanya. Enguany se celebrarà, amb la seua quarta edició, de l’1 al 7 d’octubre als Cinemes Lys i la Filmoteca de València com a seus principals de projeccions i amb grans novetats. De fet, València acollirà la preestrena nacional d’una superproducció de Disney, en concret, la pel·lícula “Christopher Robin”, dirigida pel prestigiós realitzador Marc Forster.

Un altre dels plats forts és l’aliança amb la Mostra Internacional de Cinema **Educatiu per a compondre una pròxima integració de continguts i activitats i compartir i mostrar el cinema com una eina d’educació.

Marcos Campos, director del FICIC, ens avança totes les novetats en el programa de Vive las Fiestas.

Una creixent i interessant proposta la principal finalitat de la qual és inculcar en els més joves l’amor pel cinema, i que per #això està dirigit a xiquets de 3 i 12 anys.

A més, l’organització preveu que enguany assistisquen al FICIV un mínim de 6.000 xiquets, però les previsions apunten la possibilitat d’acostar-se als 10.000, ja que les reserves d’assistència realitzades per col·legis i entitats ja superen avui dia, abans de començar el festival, les xifres obtingudes al tancament de l’edició anterior.