accidente

Durant este primer cap de setmana del mes de juliol arranca la primera operació eixida coincidint amb el començament del període vacacional de l’estiu 2018, per la qual cosa es produirà un important moviment de vehicles per totes les carreteres de la geografia nacional propiciats pel bon temps i les vacances laborals, escolars i universitàries, amb destinacions principals les zones turístiques de costa i litoral.

A aquests moviments d’eixida, per començament de vacances, s’uniran els habituals d’un cap de setmana estival, així com es preveu que es produïsca una important afluència de vehicles en els principals eixos i passos fronterers pel desplaçament de turistes a les seues destinacions de descans i oci.

La 1ª Operació Especial de l’Estiu 2018, es desenvoluparà a la Comunitat Valenciana a partir de les 15:00, del divendres dia 29 de juny, fins a les 24:00 hores del diumenge dia 1 de juliol. En aquesta Operació Especial s’espera, a nivell nacional, un total de 4.400.000 de desplaçaments de llarg recorregut, dels quals un 20% corresponen a l’àrea d’influència d’aquest Centre de Gestió del Tràfic.

A més d’aquests desplaçaments, els de l’entorn dels grans nuclis urbans, generaran uns moviments de vehicles que, durant aquest període de temps a la Comunitat Valenciana, poden situar-se al voltant de la xifra de 2.210.000 per al conjunt de les tres províncies. D’aquesta xifra, corresponen a la província de València 1.000.000, a la d’Alacant 850.000, i a la de Castelló 360.000.

Consells clau per a viatjar este estiu amb la teua mascota