Rock

Per tercer any consecutiu, Hard Rock llança una nova oferta de temps limitat d’una selecció de plats vegetarians, just a temps per a celebrar el mes de la Conscienciació Vegetariana (Vegeterian Awareness Month).

Des del passat 2 d’octubre fins al 12 de novembre, Hard Rock Cafe València expandirà la seua llegendària carta per a servir nous plats aptes per a vegetarians. La nova carta inclourà delícies com a tacs amb batata, frijoles negres i guacamole; bol d’arròs integral, quinoa i tofu; una refrescant amanida de quinoa i col de Brussel·les; i quesadillas picantes amb hummus.

“Ens apassiona oferir als nostres clients modere deliciosa, i amb l’èxit de les opcions vegetarianes que vam tenir en el passat, decidim expandir la nostra carta estavella i incloure noves ofereixes culinàries per a agradar a diversos paladars”, va dir Anibal Fernández, Vicepresident d’Operacions de Franquícies d’Hard Rock Cafe International. “Enguany, alguns dels plats favorits dels nostres clients han tornat a la carta, a més dels nous plats que destaquen per les seues combinacions de sabor úniques i ingredients frescos”.

Hard Rock Cafe València ofereix una carta vegetariana amb plats que abasten els clàssics sabors de la cuina Americana. Així mateix, molts d’aquests plats es poden adaptar als requisits d’una dieta vegana. La carta vegetariana inclou:

  • Quinoa and Brussel Sprout Saleu – una mescla de rúcula, bec de gall, quinoa i cols de Brussel·les laminades i salteadas. Servida amb formatge feta, nabius secs, nous americanes picantes i un chorrito de vinagreta d’all i llima.
  • Grilled Hummus Quesadilla – truita de blat torrada farcida de maionesa sriracha, hummus verda, espinacs salteadas, tomaques seques, olives Kalamata i salsa sriracha amb chili.
  • Sweet Potato and Black Bean Tacs – truites de dacsa farcides de mongetes negres picantes, batatas rostides, repollo, guacamole picante, formatge romà i salsa sriracha amb chili.
  • Southwest Rice Bowl – una mescla d’arròs integral i quinoa amb espècies southwest, alvocat, Bec de Gall, tires de tortitas de dacsa, mongetes negres, tofu amb chipotle i llima i salsa d’all cítrica.
  • Grilled Ratatouille Wrap –ratatouille de verdures rostides amb maionesa de sriracha, oli d’oliva i rúcula. Servit en una truita de blat torrada i acompanyat d’una amanida.
  • Spinach, Potato & Chickpea Burger – hamburguesa casolana a força de creïlles roges, espinacs, pebrots chili, coriandre, cigrons i espècies, coronada amb rúcula, tomaca, cogombre i salsa de iogurt especiada.

La nova selecció culinària celebra el Mes de Conscienciació Vegetariana, que va ser creada per a conscienciar sobre el vegetarianismo i els beneficis d’una dieta lliure de carn. La Unió Vegetariana Internacional (Vegetarian International Vegetarian Union) anima a individus de tot el món a difondre el missatge i l’experiència d’un estil de vida vegetarià. El que va començar com el Dia Mundial del Vegetarià, ha florit a ser una celebració d’un mes sencer que inclou també festes i esdeveniments educatius.