oculta

Un veí del barri de Sant Andreu a Barcelona ha alertat als Mossos d’Esquadra que havia mort un home en el seu edifici, per la qual cosa les autoritats van decidir comprovar la denúncia. La forta pudor que desprenia el pis on vivia el mort va activar les alarmes dels Mossos, que van obrir la porta i es van trobar amb un cadàver tapat amb uns llençols.

La policia autonòmica ha detingut al germà del mort per ocultar la mort del seu germà per a poder seguir cobrant la seua pensió.

L’home ha sigut detingut pels delictes d’estafa, omissió del deure socórrec i estafa bancària i, segons els Mossos, ha explicat que la pensió del seu germà era el seu únic mitjà de subsistència, per la qual cosa no va voler comunicar la seua defunció.

La versió inicial detingut va ser que el seu germà ja no vivia allí, ni sabia on estava, però la forta pudor que eixia de l’habitatge va fer que els policies li demanaren permís per a accedir a l’interior.

L’home va explicar que el seu germà havia mort el passat mes de març de forma accidental i, al no disposar de cap pensió, ni recursos econòmics de cap tipus, la pensió del seu germà era la seua única possibilitat de subsistència econòmica, per la qual cosa no havia comunicat a ningú la seua mort.

Els agents van poder comprovar que el cadàver no presentava cap signe de violència, encara que serà necessari esperar a disposar del resultat de l’autòpsia per a confirmar aquest extrem.

El detingut, segons informen els Mossos, passarà a disposició judicial en les pròximes hores.