L’Oceanogràfic de València ha destacat com a segon posició dins dels premis Travellers Choice 2018 de Tripadvisor. Aquesta empresa que compta amb més de 500 opinions a tot el món, ha destacat a l’Oceanogràfic en un segon lloc del rànquing, gràcies a les votacions d’usuaris i clients que han valorat des del servei, la qualitat i la satisfacció.

L’Oceanogràfic que compleix 10 anys des de la seua arribada a València, és el major aquari d’Europa i està gestionat per Avanqua, del grup Global Omnium.

Així doncs, aquest aquari dota així d’un prestigi que fins ara solament posseïen els grans de rellevància internacional com l’Aquari Ripley a Canadà i l’Aquari de Geòrgia a Atlanta. L’Oceanogràfic es converteix així en el segon lloc, el següent després de l’Oceanário de Lisboa.

 

Els premis dels usuaris

Els “Travellers´Choice” són, des de 2012, els guardons més importants que concedeix el cercador, “els únics del sector turístic – segons el portal d’internet- que es basen en milions d’opinions i comentaris de viatgers de tot el món i reflecteixen “el bo i millor” pel que fa al servei, la qualitat i la satisfacció dels clients, des d’hotels i allotjaments fins a destinacions, atraccions i fins i tot marques i productes”.

Certificat d’excel·lència dels usuaris

Recentment, l’Oceanogràfic de València ha rebut, així mateix, el certificat d’excel·lència que concedeix Tripadvisor amb el qual distingeix als establiments “que han demostrat de forma constant la seua excel·lència en l’hospitalitat”.

El portal turístic utilitza un algorisme propi que té en compte la qualitat, la quantitat i les dates més recents de les opinions emeses pels viatgers de TripAdvisor durant un període de dotze mesos, així com el rendiment del negoci i la seua classificació dins de l’índex de popularitat del lloc”.