L’Oceanogràfic, clau en el turisme però també en la conservació marina

L'aquari més gran d'Europa va més enllà de ser un parc d'oci apostant per protegir el mitjà marí amb labors científiques i divulgatives.

A punt de complir 15 anys des de la seua obertura, l’Oceanogràfic de València continua creixent en ple cor del Túria. Considerat com l‘aquari més gran d’Europa, este complex marí va més enllà de ser un mer espai d’oci per als visitants. El seu compromís ho tenen clar, aportar nous coneixements alhora que es millora el benestar de les espècies i se sensibilitza a la societat.

Amb més de 15 milions de visitants al llarg del seu curt recorregut, l’Oceanogràfic ja és el lloc més visitat de tota la Comunitat Valenciana. En ell es representen tots els ecosistemes marins del planeta amb espècies com les belugas, taurons o més de mil exemplars de meduses.

No obstant açò, no tots els animals romanen en les instal·lacions i és que este aquari de la Ciutat de les Arts també compta amb programes de recuperació de la fauna marina.

Actuar com a atracció turística sense oblidar la conservació i la divulgació és la finalitat que perseguix l’Oceanogràfic amb la finalitat de millorar i conservar la vida marina de tot el nostre ecosistema.