La Asociació Valenciana d´Astronomía, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, ha preparat divendres que ve 14 de juny, entre les 22.00 i les 00.30 hores una observació del cel per a gaudir de les vistes de la Lluna i de Júpiter.

L’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA) facilitarà de manera gratuïta els telescopis perquè tots els curiosos i amants de l’astronomia puguen visibilitzar el planeta Júpiter i la Lluna, aprofitant que quasi es trobarà plena, des d’una perspectiva privilegiada i sota la supervisió i l’ajuda dels membres de l’associació.

Els telescopis de l’associació estaran situats en el Passeig Marítim, al costat de l’estàtua dels dofins que estan molt prop de l’Hospital de la Malva-rosa.

L’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA), té entre els seus pilars fonamentals la divulgació científica, i des de la seua fundació en 1972 s’encarreguen d’organitzar diferents activitats per a fomentar l’astronomia en la població valenciana.

Són col·laboradors del Museu de les Ciències de València des de fa més d’una dècada, organitzen cursos d’astronomia en la seua seu diverses vegades a l’any, imparteixen conferències en diferents llocs i per a diferents institucions…

En aquesta línia, l’associació ha organitzat de nou aquesta activitat d’observació, per a tots aquelles persones que tenen curiositat per aquesta ciència, activitat que en les anteriors edicions ha gaudit de l‘interès i simpatia del públic que ha participat en elles i que té una cita de nou divendres que ve.