La jove pastissera Leyla Ruiz, inventora del bombó de paella i del torró de gintonic, contínua acumulant fites i ha convertit el seu local (L’Obrador del Carmen) en el primer on s’oferisquen productes de rebosteria dolça i salada exclusivament vegana.

La valenciana ha volgut així fer seua una demanda cada vegada major per part dels consumidors de productes vegetals sense traces d’ous, llet (pel que tampoc presenten lactosa) o derivats animals. I ha decidit per a açò reinventar algunes de les seues receptes amb la finalitat de que puguen abastar un públic en constant creixement.

En l’apartat de pastisseria, ja estan disponibles en esta opció alimentosa plats com el mousse de xocolata amb brownie i nous, el semifrío de taronja i xocolata, el semifrío d’avellanes amb bescuit de xocolata o la crema muntada d’avellanes amb melmelada de mandarina i brownie de xocolata.

La part salada, pel seu costat, estarà composta per productes com a crestes, quiche, pastes fullades i tostas diverses, totes elles elaborades amb farines de cereals o integrals. I a açò se sumarà la possibilitat de comprar per a portar un plat diari d’elaboració casolana, com la lasaña d’espàrrecs, carxofes, carbassó, soia i tomaca, l’arròs amb salteado de carbassó i pinyons torrats al forn o els macarrons amb boletus i nata vegetal.