Juan Diego aterra en l’Olympia amb un drama familiar

L'obra teatral "Una gata sobre un tejado de zinc caliente" es representarà del 7 a l'11 de febrer amb l'objectiu commoure al públic valencià.

Juan

L’obra teatral “Una gata sobre un tejado de zinc caliente“, interpretat per l’actor Juan Diego, es representarà en el Teatre Olympia de València del 7 a l’11 de febrer del 2018. L’obra consisteix en un intens drama familiar, transmès de forma sincera, profunda i plena d’aqueix sentit de l’humor que ens fa riure en moments profundament dramàtics.

Són molts els que coneixen la pel·lícula de Richard Brooks protagonitzada per Paul Newman i Elizabeth Taylor, però l’obra original de Tennessee Williams és recomanable visionar-la doncs mostra facetes més ocultes i incideix en temes tan actuals com la família, la passió, la malaltia, l’ambició, l’addicció, l’amor i sobretot el desamor.

Aquesta versió té com a objectiu commoure a l’espectador, parlar de conflictes universals i eterns com la mort, la mentida, el sexe, la repressió, l’homosexualitat, l’ambició, les frustracions i tot el que ocorre davant una gran crisi dins del nucli familiar, lloc especialitzat des de fa segles a albergar grans tragèdies com Hamlet, Macbeth, Bernarda Alba o Edipo.