Juan

L’obra teatral “Una gata sobre un tejado de zinc caliente“, interpretat per l’actor Juan Diego, es representarà en el Teatre Olympia de València del 7 a l’11 de febrer del 2018. L’obra consisteix en un intens drama familiar, transmès de forma sincera, profunda i plena d’aqueix sentit de l’humor que ens fa riure en moments profundament dramàtics.

Són molts els que coneixen la pel·lícula de Richard Brooks protagonitzada per Paul Newman i Elizabeth Taylor, però l’obra original de Tennessee Williams és recomanable visionar-la doncs mostra facetes més ocultes i incideix en temes tan actuals com la família, la passió, la malaltia, l’ambició, l’addicció, l’amor i sobretot el desamor.

Aquesta versió té com a objectiu commoure a l’espectador, parlar de conflictes universals i eterns com la mort, la mentida, el sexe, la repressió, l’homosexualitat, l’ambició, les frustracions i tot el que ocorre davant una gran crisi dins del nucli familiar, lloc especialitzat des de fa segles a albergar grans tragèdies com Hamlet, Macbeth, Bernarda Alba o Edipo.