Un nou i ambiciós llit per a València

L'Ajuntament manté el seu projecte de convertir el nou llit en una zona verda per al gaudi dels ciutadans

L’Ajuntament de València té entre mans un ambiciós projecte per a renaturalizar el nou llit del riu Túria amb la construcció d’espais per al gaudi dels ciutadans.

El projecte, que dotaria a la ciutat d’un nou pulmó veritat entre la V-30, no té encara data però que permetria a València ser, de debò, una ciutat travesada per un rio a imatge altres capitals europees.

La modificació del nou llit és un gran projecte que s’inclou dins de la línia estratègica marcada pel consistori de renaturalitzar la ciutat de valència. Un nou espai per als ciutadans que comptaria amb instal·lacions esportives, carrils bicis, camins de passeig i fins a horts urbans. Zones que serien evacuades quan hi hagués risc de crescudes.

Un projecte que, ara com ara, només ens permet imaginar una nova vida per al qual s’ha convertit en el llit d’asfalt del Túria.