Nao

La Nao de Santa María atracarà pròximament en el Port de València després del seu pas per Peníscola, municipi en el que es troba actualment atracada fins que el 16 de setembre solque aigües cap a la capital del Turia.

La reproducció del navili de Cristóbal Colón és una construcció de la Fundació Nao Victoria en col·laboració amb la Fundación Cajasol i la Diputación de Huelva. Esta nau va protagonitzar un de les fites més importants de la història: el Descobriment d’Amèrica, la Trobada entre dos Mons que va canviar l’esdevenir de la història universal i que enguany commemora la seua 525 aniversari.

La visita consisteix en un recorregut guiat per les 5 cobertes de la Santa María, on es podran trobar panells informatius amb la història del vaixell, elements ornamentals de l’època i parlar amb els tripulants per a sentir com vivien els mariners espanyols fa 500 anys.

La rèplica atracarà a València la próxima semana i podrà visitar-se del 18 al 29 de setembre de 10-21 hores amb preus de 2€ a 4€. El port del Cap i Casal serà un dels nombrosos punts d’esta gira internacional abans de posar rumb a Amèrica on s’espera la seua visita a Puerto Rico, Cartagena d’Índies i l’Havana.