Europa, any 2038 i estiu del Mundial de Futbol. Esta és la premissa de l’obra “La gran final”, un espectacle teatral d’Escena Erasmus que ja ha començat a recórrer els escenaris valencians. La Diputació de València és la responsable d’impulsar esta iniciativa en la que es mostra la vida futura dels refugiats.

“La gran final” és una experiència teatral en clau de comèdia en la que participen 16 actors d’11 nacionalitats diferents. Amb esta obra es tanca una trilogia d’històries socials amb les que s’ha tractat de demostrar que és possible treballar per una societat més igualitària.

A les primeres parades a Benifaió i Alaquàs s’ha unit el municipi de Bonrepòs i Mirambell, una localitat molt agraïda per l’impuls d’esta iniciativa de caràcter cultural.

La gira de “La gran final” no acaba ací. L’obra continuarà recorrent tota la província de València fins al diumenge 15 de juliol, data en la que es baixarà el teló fins que Escena Erasmus arranque un nou projecte que segur que tornarà a emocionar.

Els Erasmus de València interpreten la comèdia ‘La gran final’