Alzira
Fachada exterior de la residencia Solimar de Alzira.

La residència Solimar d’Alzira ha viscut una matinada d’infern. Eren les 3.15 hores quan Emergències rebia l’avís d’incendi d’este centre de la Tercera Edat en el que una dona ha patit cremades greus mentres un total de 20 persones (quinze ancians i quatre policies) han resultat ferides per la inhalació de fum.

Segons ha informat l’Agència EFE, tots els ferits han sigut donats d’alta a excepció de dos persones que sí que estan hospitalitzades: a l’Hospital la Fe es troba la dona de les cremades que roman amb “pronòstic reservat”, mentres que l’Hospital de Xátiva s’ha ingressat a un pacient de 86 anys que continua en observació.

De moment tot apunta al fet que l’incendi s’ha registrat en el matalàs d’una habitació de la segona planta de l’edifici situat en el número 30 de l’Avinguda de la Mediterrania d’Alzira. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat bombers de sis parcs diferents per a controlar les flames i ventilar l’edifici, a més de quatre ambulàncies, dos Samu i una unitat de suport vital bàsic per a atendre els ferits així com agents de la Policia Local d’Alzira, Policia de la Generalitat i Policia Nacional.

En la Comunitat Valenciana se vive, de media, hasta los 82 años