Un incendio en Valencia obliga a los vecinos a confinarse en sus casas

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha alertat sobre l’existència de un incendi en un habitatge del carrer de Lo Rat Penat, al costat de l’avinguda del Port de València.

Segons han informat, el fum s’ha originat a l’habitació principal d’un quart trepitge al voltant de les 09.30 hores. Fins al lloc dels fets s’ha mobilitzat un Servei d’Assistència Tècnica d’Urgències (SAMU); un vehicle de Suport Vital Bàsic (SVB) i sis dotacions de bombers.

Per a facilitar el treball de l’operatiu i davant el perill de les flames, s’ha sol·licitat als veïns de la zona que no isqueren de les seues cases.

Finalment s’ha controlat el foc i s’ha evitat la seua extensió a habitatges veïns. L’edifici no ha hagut de ser evacuat i només hi ha hagut una dona afectada sense gravetat. Aquesta ha sigut atesa pels serveis sanitaris per inhalació de fum. Posteriorment s’ha traslladat a l’Hospital La Fe.

UN MORT EN L’INCENDI D’UN HABITATGE EN ALZIRA

Al marge de la ciutat de València, la localitat d’Alzira també ha sigut víctima de les flames aquest matí. El Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut l’incendi d’un habitatge que ha tingut com a resultat una víctima mortal.

L’avís s’ha rebut a primera hora del dia, pocs minuts abans de les 08.00 hores. Les crides alertaven que eixia fum d’una casa aïllada d’Alzira, concretament en el Camí d’Albalat.

Els bombers han accedit a l’habitatge incendiat i a l’interior han trobat a una persona que no responia pel que l’han traslladada fora. Allí han iniciat les tasques de reanimació cardiopulmonar (RCP) fins que han arribat els mitjans sanitaris per a fer-se càrrec. No obstant això, la víctima del fum, l’edat i el sexe del qual no ha transcendit, ha mort.

Paral·lelament, els bombers han extingit l’incendi que no tenia molta envergadura. La Policia Judicial s’ha quedat a càrrec del servei.