El detenido Jorge Ignacio P. a su salida de los juzgados de Alzira conducido por la Policía Nacional. EFE/ Manuel Bruque
GRAFCVA446. ALZIRA (VALENCIA), 10/12/2019.- El autor confeso del crimen de Manuel, Jorge Ignacio P. a su salida de los juzgados de Alzira conducido por la Policía Nacional para prestar declaración ante el Juzgado de Instrucción número 6.EFE/ Manuel Bruque

El Jutjat d’Instrucció número 14 de València ha reobert el cas de la prostituta de Russafa que va perdre la vida el mes de juny després d’un acte sexual en el que va haver-hi un elevat consum de cocaïna després de citar-se amb un client la identitat del que encara es desconeix i s’està investigant per poder tenir relació amb l’assassí confés de Marta Calvo, Jorge Ignacio P.J..

A això se li suma l’acusació de la que seria ja una quarta víctima del descuartizador qui ha declarat que va mantenir una trobada sexual pactada amb aquest durant l’estiu. Segons el diari Levante EMV, la denunciant ha assegurat que va ser Jorge Ignacio qui va demanar a la xica que la cita fóra una “festa blanca”, és a dir, utilitzant cocaïna durant les relacions sexuals.

Tal com la dona ha declarat als agents que porten el cas, el demandat li va oferir una beguda amb la qual va perdre el coneixement de forma immediata i en despertar-se va comprovar que tenia cocaïna entre els seus genitals pel que de provar-se que és cert aquest testimoniatge podria ser clau per a la resolució dels altres casos investigats.

Com ja va informar el delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil es troben treballant en morts similars a nivell nacional en les quals s’ha repetit el mateix modus operandi d’estes defuncions, al qual se suma el d’una altra dona de Ruzafa morta després del coit amb Jorge Ignacio el mes d’abril passat.

Alrededor de 30 guardias civiles trabajan en la búsqueda del cuerpo de Marta Calvo en el vertedero de Dos Aguas. EFE/Kai Försterling
Una trentena d’agents treballa en la cerca del cos de Marta Calvo. EFE/Kai Försterling

Una trentena d’agents cerquen el cos de Marta Calvo

Al voltant de 30 guàrdies civils, a més del personal de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus, han reprès a primera hora del matí d’aquest divendres la cerca del cos de Marta Calvo en l’abocador de Dos Aguas (València).

L’abocador es troba en la localitat del mateix nom a prop de 70 quilòmetres de València i a ell arriben unes 1.500 tones de residus urbans diàriament, d’ací la complexitat de la cerca.

Segons EFE, existeixen precedents de la troballa de cossos en aquestes instal·lacions a pesar que les restes no van ser detectats en les plantes de reciclatge per on prèviament passen aquests residus que en aquest cas corresponen a les de Quart de Poblet i Manises