La Mostra de Turisme té com a objectiu vertebrar la Comunitat

Francesc Colomer: "Aquest certamen sorgeix per a "estimular el nostre principal comprat emissor, el dels propis ciutadans de la Comunitat".

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que la I Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana “naix amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme i vertebrar el nostre territori des del prisma turístic”.

Francesc Colomer ha realitzat aquestes declaracions durant la presentació de la primera edició de la ‘Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana’, on ha assenyalat que aquest certamen sorgeix per a “estimular el nostre principal comprat emissor, el dels propis ciutadans de la Comunitat”.

El responsable de Turisme ha ressaltat que “en el Dia Mundial del Turisme hem volgut fer aquesta presentació, per a celebrar el dia aportant novetats que sumisquen força per a convertir-nos en una destinació cada vegada més competitiu”.

Colomer ha explicat que “des de Turisme treballem perquè la Mostra tinga un aparador sòlid i presentable” i posat l’accent que “l’important és que serà la gran Mostra del sector turístic” i ha afegit que “els protagonistes seran els professionals, el producte, les experiències i els serveis”.