mones de pasqua

L´Ajuntament de Vilamarxant entregarà mones de pasqua a tots els xiquets i xiquetes de la localitat que realitzen un catxirulo i el pengen als seus balcons i finestres.

La regidoria de Joventut i Festes ha llançat aquesta campanya per a animar a tots els xiquets del municipi aquests dies de confinament i a més poder celebrar al costat d’ells els dies de pasqua.

Com a premi, els xicotets de la casa que hagen realitzat els catxirulos rebran una mona de pasqua el diumenge, 12 d’abril, a partir de les 11 hores.

En el cas de no poder realitzar un catxirulo, s’anima als xiquets al fet que realitzen un dibuix i el pengen als seus balcons i finestres.

L’Ajuntament recorrerà els carrers per a gaudir dels treballs dels més xicotets

La Regidoria, dirigida per Miguel Navarro, recorrerà el diumenge tots els carrers de la localitat per a saber quins domicilis tenen penjat un catxirulo o un dibuix.

D’aqueixa manera,l’ajuntament podrà saber en quines llars cal deixar mones.

A més, aquells que vulguen participar hauran d’enviar la foto del catxirulo o del dibuix al correu electrònic festes@vilamarxant.es amb la seua adreça perquè el dilluns se’ls puga entregar la seua mona de pasqua.