millennial

Si t’agrada eixir amb els teus amics, anar de compres, viatjar a qualsevol lloc del món o assistir a concerts, per què no fer-ho durant el mes de desembre cobrant fins a 6.000€? Diset, empresa dedicada a la fabricació i comercialització de joguets educatius, puzles i jocs de taula ha posat en marxa un càsting per a trobar al candidat ideal.

L’oferta consistix en cuidar de “Mariano”, un ninot inflable amb el que el candidat que finalment siga seleccionat haurà d’anar-se de tabola, acudir a festivals de música i presentar-li a les persones més “cool” de la ciutat, viatjar a qualsevol lloc del món o anar de compres. Les dos úniques condicions són fer-ho sempre acompanyat per Mariano i deixar constància d’açò en xarxes socials, tant en els seus propis perfils, amb l’hashtag #AlgoPasaConMariano, com en els de Mariano.

Tal com ha explicat el portaveu de Diset, “‘Algo pasa con Mariano’ és un joc de mímica​ per a jugar amb amics”, per açò la companyia ha decidit “presentar a Mariano en societat i donar-ho a conèixer” entre la població jove.

Requisits per a accedir a l’oferta d’ocupació

Per a accedir a esta oportunitat laboral, Diset ha anunciat que cerca millennials residents a Espanya, amb disponibilitat per a realitzar diferents plans d’oci durant el mes de desembre, amb amplis coneixements de xarxes socials i presència en Instagram i en Facebook.

Des de la companyia han assenyalat que es valorarà que el seleccionat siga “divertit, extrovertido, desenfadat, original, amb personalitat pròpia…”, unes característiques que asseguren ser les mateixes que definixen a Mariano doncs consideren que “té un estil de vida que es podria assemblar al dels millennials”.

El càsting es realitzarà a Madrid el dia 30 de novembre entre les 10:00 i les 14:00, en el Teatre Luchana (c/ Luchana 38), on se cercarà el perfil més adequat. Les entrevistes es desenvoluparan “amb preguntes bàsiques i de la vida ociosa de cada candidat”, segons han destacat des de Diset, per a així “conèixer millor als candidats abans de prendre la decisió final”.​