marcha

L’ex ciclista navarrès Miguel Induráin torna a pujar-se a la bicicleta per a participar en la Marxa Ciutat de València que tindrà lloc dissabte que ve 5 d’octubre a les 9h entre La Marina i Cullera, un recorregut de 80 i 100 quilòmetres.

Tal com arreplega l’Agencia EFE, Induráin apadrinarà la marxa per la ‘Plena Inclusió’, una cita que se celebrarà el divendres a la vesprada on participaran persones amb discapacitat intel·lectual.

Després d’este acte, Induráin oferirà un col·loqui en #TalentsLaMarina per a repassar si trajectòria professional en les quals destaquen les seues cinc victòries consecutives del Tour de França entre 1991-1995.

recorrido marcha ciudad de valencia 2018Així és el recorregut de la Marxa Ciutat de València

La Marxa comença en la Marina de València del Port de València, al costat de Veles e Vents, i transcorre per terres valencianes amb impressionants paratges.

La Ruta de 100km inclou dos ports de muntanya, “El Volcán” i “El Castillo”, els dos amb espectaculars pujades i rampes de fins al 19%. La Ruta de 80km també arribarà a Cullera, però no inclourà aquests ports en el seu recorregut.