Diumenge 24 de novembre arranca la campanya Tardor a la platja de Puçol i ho fa amb quatre activitats gratuïtes que començaran a les 11 hores en la Gola de l´Estany, situada en l’extrem nord del passeig marítim d’aquesta localitat.

La primera de les activitats tindrà lloc aquest diumenge , i consisteix en una visita guiada a la Marjal dels Moros, un xicotet però valuós aiguamoll que forma part de la Xarxa Natura 2000.

Durant l’activitat, passejaràs per la zona litoral de la Marjal dels Moros, observaràs els seus ocells, la seua vegetació i coneixeràs el seu patrimoni hidràulic.

Aquesta activitat, que podràs tornar a gaudir el diumenge 22 de desembre, servirà també per a conéixer de les activitats humanes que posen en perill la conservació del fràgil equilibri natural de la Marjal dels Moros.

Descobreix la fauna i flora submarina de la Marjal

A més d’aquestes dues cites amb la Marjal dels Moros, amb motiu de la campanya Tardor a la platja de Puçol també tindrà lloc una visita guiada per a conéixer la fauna i la flora submarina de la platja de Puçol juntament amb el Club de Submarinisme Trotafons ,el diumenge 1 de desembre, amb els quals podràs descobrir qui són els habitants submarins de la platja i els ocells marins que habiten en ella.

Finalment, la cita que completarà aquesta campanya d’activitats serà una visita guiada,programada per al diumenge 15 de desembre, per a descobrir el projecte de restauració dunar que desenvolupa el col·lectiu comarcal de Acció Ecologista-Agró Horta Nord a la platja de Puçol.

Aquesta activitat, té com a objectiu explicar els beneficis ambientals d’aquesta iniciativa, que ha permés reduir l’erosió litoral, i mostrar les diferents espècies de flora dunar que ho han fet possible. A més, la cita inclourà la possibilitat de plantar vegetació dunar als participants que així ho desitgen.

Aquesta campanya, impulsada per AE-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol, compta amb el suport del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València. I el seu objectiu és aprofitar els recursos naturals de la platja de Puçol per a diversificar i ampliar la seua oferta turística durant la tardor i l’hivern.