Torna una nova edició del MAC, Mislata, Art al Carrer. Com el seu propi nom indica, un certamen que pretén acostar les arts escèniques en escenaris a l’aire lliure i a la ciutadania, especialment a aquells col·lectius que no solen ser consumidors habituals de cultura, com és el del públic més jove.

I enguany, l’Ajuntament de Mislata ha optat per reforçar encara més, si cap, aquesta aposta pel públic infantil i juvenil. Així que, el teatre, el circ, la dansa i la música inundaran els carrers d’aquest municipi del 17 al 27 de maig en la seua sisena edició.

Tot en una programació que compta amb les millors companyies nacionals, ja que la part forta del cartell la conformarà una quinzena de potents companyies teatrals de set comunitats autònomes diferents, més tota una programació d’activitats complementàries. A més, l’organització repetirà una vegada més la fórmula de les anteriors edicions: els criteris de qualitat de les seues propostes escèniques.

Mislata, Art al carrer s’ha consolidat com un dels festivals d’arts escèniques de referència a la Comunitat i convertit en un dels esdeveniments municipals més esperats per la ciutadania.