La cinquena edició del certamen Mislata Art al Carrer ha batut tots els rècords. Durant deu dies, veïns i visitants han pogut gaudir d’infinitat d’espectacles que han portat a les arts escèniques a ser les protagonistes en els carrers d’este municipi valencià.

El fil conductor d’este certamen és el circ. Cal recordar que Mislata va ser a principis del segle passat bressol de grans artistes del circ i en el seu municipi es van instal·lar nombroses famílies circenses. Fins a 28 sagues diferents d’especialistes en acrobàcia, malabarisme, clown o il·lusionisme van posar en el mapa a Mislata com a “ciutat circense”.

Companyies no solament de la Comunitat Valenciana, sinó vingudes de tota Espanya han aconseguit convertir a este certamen en un referent cultural. Representacions d’artistes de Catalunya, País Basc, Andalusia, Aragó i Castella i Lleó han atret a milers i milers d’espectadors. Superant els 10.000 de l’última edició.

Tallers i exposicions al costat d’un salt qualitatiu en la seua programació han col·locat a Mislata en l’epicentre de les arts escèniques.