Obrin la inscripció per al sorteig de les llotges de la batalla de Flores, fins al 23 de juliol hi ha temps per apuntar-se. Aquest any la venda de les llotges de la tradicional Batalla de Flors es realitzarà novament combinant la venda d’entrades presencial amb la d’internet. Com a novetat, i per garantir les opcions igualitàries de totes les persones que desitgen assistir a aquest acte, la venda d’entrades per internet es realitzarà mitjançant un sorteig previ.

Aquest any hi haurà 500 llotges per presenciar la Batalla de Flores. Són els mateixos que l’any passat, quan es van augmentar en nombre per facilitar que més gent pogués viure in situ aquesta celebració tradicional. Com a novetat, aquest any cada llotja serà de vuit persones (fins a l’any passat eren de sis persones), per la qual cosa la capacitat total passarà de 3.000 a 4.000 persones en aquestes instal·lacions.

Les persones interessades a adquirir un de les llotges hauran d’emplenar a partir de l’obertura de les inscripcions un formulari que trobaran a la web www.batalladeflors.es, indicant el seu nom, cognoms, document d’identificació, telèfon i correu electrònic. El sorteig s’efectuarà davant notari el proper 24 de juliol, a les 10:30 hores, a la sala de premsa de l’Ajuntament de València. Es farà a través d’un programa informàtic que emetrà sis nombres a l’atzar amb una separació mínima de 100 nombres entre ells. Els cinc primers nombres seleccionats determinaran cinc blocs de 73 persones inscrites (la del nombre extret i les 72 següents) que podran comprar una llotja; el sisè nombre seleccionat juntament amb els 72 següents conformaran una llista de reserva de 73 persones inscrites per si hi ha participants seleccionats que finalment no poden comprar la seva llotja.

El resultat del sorteig es publicarà a la web www.batalladeflors.es i les persones agraciades rebran en el seu correu electrònic una notificació amb un codi per accedir a la web de compra. Aquestes 365 persones podran comprar la llotja des de les 20:00 hores del dia 24 de juliol fins a les 14:00 hores del dijous 26 de juliol. Si algú desistís s’avisaria per ordre a les persones de la llista de reserva perquè tinguin l’opció d’exercir l’opció de compra fins a les 12:00 hores del dissabte 28 de juliol.