lluvias
GRAFCVA3423. VALENCIA, 01/04/2019.-Las precipitaciones acumuladas en las últimas veinticuatro horas han alcanzado los 240,4 litros por metro cuadrado en el municipio alicantino de La Vall d'Ebo, aunque la alerta amarilla ya ha concluido y este lunes ya no hay avisos meteorológicos vigentes en la Comunitat Valenciana.EFE/ Ana Escobar

València podria registrar pluges a partir del migdia de demà dimecres. Així ho preveu l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) que indica una probabilitat del 75% de precipitacions a partir de les 12.00 hores i del 80% a partir de les 18.00 hores.
No obstant això, durant el matí els termòmetres podrien aconseguir els 23 graus. Temperatures que baixaran durant la vesprada fins als 14 graus.

De fet, el cel de la Comunitat Valenciana estarà demà poc nuvolós, augmentant a nuvolós a partir de migdia, i podria ploure durant la segona meitat del dia en la meitat nord, en l’interior del qual la cota de neu baixarà a 800 o 1.000 metres.

Segons Aemet, el vent serà demà variable fluix, tendint i augmentant a nord i nord-oest fluix amb intervals de moderat.

Aquest dimarts s’esperen intervals nuvolosos predominant el poc nuvolós cap al sud, a València no es descarten pluges entre les 12.00 i les 18.00 hores. El vent serà variable fluix tendint a sud-oest en la costa i les temperatures se situaran en la capital entre els 9 i els 21 graus.