lluvia
Comunidad Valenciana, Valencia 7 de Marzo de 2016. Fallas 2016. Mascleta. Fotografia de: Damián Torres

Pluja i vent. Això és el que preveu l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) per a la jornada de hui dimecres, 6 de març. De fet, a l’interior nord de València i a l’interior sud de Castelló estaran en alerta groga a partir de les 16.00 hores ja que s’esperen vents forts que podrien aconseguir ratxes màximes de 80 quilòmetres per hora.

La Comunitat Valenciana registrarà demà dijous un notable descens de les temperatures, que serà notable en el cas de les màximes a l’interior. Aemet assenyala que hauran intervals nuvolosos i que el vent serà de l’oest fluix a moderat.

Segons Aemet, aquest dimecres les temperatures mínimes baixaran de forma local a l’interior i a penes variaran en la resta; mentre que les màximes aniran en ascens. El cel estarà nuvolós, amb precipitacions febles a l’interior de València i probablement de Castelló, i sense descartar que s’estenguen de manera dispersa al litoral de la meitat nord.

Així mateix, la cota de neu baixarà de 1.800 a 1.200 metres i el vent serà de component sud fluix a moderat, especialment en el litoral i interior de València, tendint a oest moderat a últimes hores amb ratxes fortes.