La Falla Cuba-Puerto Rico, guanyadora del concurs de Llums de Falles de l’any passat, ha presentat el seu projecte per a aquestes Falles 2019.

La empresa Il·luminacions Ximénez serà l’encarregada de muntar  el sorprenent projecte de llums que consistirà en  31 arbres , formats per arcs, d’una dimensió de sis metres d’ample i deu d’alt i  compostos per 26.000 unitats de LED, que aniran canviant d’il·luminació al llarg de les hores.

Els morats, blaus i rosats podran apreciar-se durant les últimes hores del dia i a la nit els colors predominants seran els blancs i els daurats.

El projecte naix com un homenatge al recentment inaugurat Parc Central, que es troba molt pròxim a la demarcació de la Falla de Russafa, que compta ja amb 60 anys d’història instal·lant il·luminació als seus carrers.

Les llums que partiran des del mateix sòl, comptaran a més amb impressions 3D per a simular l’aigua, protagonista també del parc.

L´ encès oficial serà el pròxim 8 de març a les 20.30 hores i serà llavors quan podrem gaudir de tan innovador projecte.

Ara només queda esperar a conèixer la resta de projectes de les Falles participants en el concurs de carrers il·luminats , que al llarg de la setmana anirem coneixent.

Programa de Fallas 2019