Una empresa valenciana dona 2.185 kilos de alimentos a las familias más afectadas por la pandemia

La crisi sanitària actual porta ja temps afectant principalment les persones més vulnerables i en risc d’exclusió. Segons l’últim informe ‘L’Estat de la Pobresa a Espanya’, publicat per EAPN, un 10,4% de la població de la Comunitat València es troba en risc de pobresa severa.

Aquesta situació se suma a la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19. El coronavirus ha afectat de forma molt directa a les famílies més vulnerables de la Comunitat. A més, ha provocat grans desigualtats socials en la resta d’Espanya.

Aquest panorama social no ha deixat indiferent a l’empresa valenciana amb arrels llatines, Jota Jota Foods, establida a Alboraia. Aquesta companyia està duent a terme iniciatives destinades a donar suport a la labor de diferents entitats socials valencianes la fi de les quals és atendre situacions d’exclusió social i ajudar amb repartiment d’aliments a les persones amb més risc.

L’última iniciativa, denominada #UnGranitoDeArena, duta a terme aquest mes en col·laboració amb la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments, ha sigut la donació de més de 9.500 pots de melmelades tropicals marca Coéxito al Banc d’Aliments de València. En total, 2.185 quilos d’aliments que aniran directament als sectors més vulnerables de la societat.

Aquestes melmelades han sigut importades des de diferents països tropicals. Estan disponibles en diferents sabors com a mango, fruita de la passió, pinya o guaiaba. A més, suposen grans reserves energètiques per a pal·liar una època freda com la que s’espera els pròxims mesos. Amb aquestes accions, Jota Jota Foods pretén aportar el seu granet d’arena per a fer d’aquest 2020 un any una mica més dolç.

Sobre Jota Jota Foods

Jota Jota Foods va nàixer a València fa ja 17 anys. La seua missió és promoure la cultura gastronòmica llatinoamericana a Europa amb productes nostàlgics, acostant els sabors de Llatinoamèrica al món. Dedicada a la importació i distribució d’alimentació nostàlgica (aquella que trobem a faltar els que han hagut d’emigrar), arriba actualment a 15 països d’Europa.