Els Jaume I debaten sobre el paper de la dona en la societat

Entre les ponents estaven l'empresària Hortensia Roig i la oncòloga Ana Lluch.

La Fundació Rei Jaume I ha celebrat este matí el segon Col·loqui Dona, Ciència i Empresa en el qual els amfitrions, Santiago Grisolía, president Fundador dels Guardons i el president Executiu, Javier Quesada, han presentat a un grup de dones per a donar el seu punt de vista sobre la situació actual que travessa el gènere femení en la societat d’avui dia i que Quesada creu que és important ressaltar.

Les ponents estaven moderades per la periodista Pepa Fernández i entre les participants destacaven la presidenta d’ Edem, Hortensia Roig o la catedràtica de la Facultat de Medicina,, la oncóloga Ana Lluch qui ha afirmat que les dones tenen encara molt que demostrar en la societat.

Una altra de les ponents ha sigut la investigadora Celia Sánchez-Ramos qui ha posat en valor el prestigi dels Jaume I i l’el seu servei a la societat.

El col·loqui Dona, Ciència i Empresa ha finalitzat amb una sèrie de qüestions sobre les barreres, les experiències i el canvi de mentalitat de les dones i si l’ambició i el risc s’associa a un perfil purament masculí.