El Institut Valencià de la Joventut és un altre dels organismes que tindrà una presencia destacada en la majoria dels Festivals de la Comunitat Valenciana a través d’un estand en el que s’oferirà informació sobre tot allò que tinga a veure amb els joves. L’IVAJ ja va fer una primera incursió a estes cites culturals.

Els responsables de l’IVAJ donaran complida informació sobre temes relacionats amb la joventut com un alcoholímetre d’un sol ús o la celebració del 30 aniversari del carnet Jove.

Este tipus d’informació serà general durant aquest primer assaig. Després, l’IVAJ haurà d’ adaptar-se als diferents públics i diferents senssibilitats dels diferents festivals.

I és que els reponsables d’esta institució volen llançar un missatge a tots a aquells que els interesse de que l’IVAJ no es el que sembla i és més del que pareix.

L’Institut Valencià de la Joventut vol apropar-se més encara al seu públic objectiu intensificant la seua presència en els festivals més importants de la Comunitat Valenciana.