Bodegas Murviedro, un dels emblemes vinícoles de la província de València i que l’any passat va complir la seua 90 aniversari, ha presentat la seua nova imatge batejada com Muri Veteres, acabe en llatí que fa referència als murs vells de Requena. D’aquesta manera, els responsables de Bodegas Murviedro abracen amb contundència les seues arrels, la seua història i la seua tradició. La base de la seua història i el seu desenvolupament.

Una nit d’estrena. Una nit de canvis i l’emblema dels quals, el vi La casa de la seda, abandera aquesta nova imatge que la posiciona com una dels cellers amb més **solera del territori. Aquest must de la viticultura ve acompanyat per tres noves gammes que condensen les varietats de raïm més representatives de la Comunitat Valenciana.

L’etiquetatge, una de les parts importants de la botella i que serveix de carta de presentació de qualsevol brou, també ha patit modificacions. Un disseny atractiu que emula els dibuixos de les antigues teles. Peces que es comercialitzaven en l’època de la ruta de la seda i que està realitzada a força de flors i estampats elegant convertint cada botella en un exemple de distinció.

Llegat històric i territorialitat. Però també avantguarda i modernitat són tots els elements que Bodegas Murviedro ha barrejat per a aconseguir una imatge més potent en el mercat i aconseguir sent el referent que és en el sector vinícola valencià.