Plans originals cap d´any
Plans originals cap d'any

Si estàs pensant a acomiadar l’any 2019 d’una forma especial, et proposem alguns dels plans més originals perquè et prengues el raïm, i gaudis d’una de les nits més màgiques de l’any fora de casa.

Celebra el cap d’any al costat de Santa Claus, relaxa’t en un resort de luxe, o gaudeix de la màgia de Disney.

Pren-te el raïm a Lapònia al costat de Santa Claus

Rep el 2020 a Finlàndia passant Nit de cap d’any en un entorn màgic.  Allotja’t en el nord de Lapònia, molt prop de la casa del Pare Noel i gaudeix de les Aurores Boreals, viatjant en motos de neu, trineus tirats per huskies i rens, visita la casa del Pare Noel o realitza esquí de fons.

Gaudeix d’un cap d’any màgic en Disney Village

Els carrers de Disney Village s’omplin de màgia durant el Nadal, però també durant l’última nit de l’any amb animacions, menús festius, concert en viu, desfilada i la festa de la música Billy Bob’s Music Party, i com no podia ser menys amb el tret de focs artificials en el Lake Disney.

Celebra el cap d’any en un vaixell

Una de les maneres més originals de celebrar el cap d’any és fer-lo en un creuer de luxe i celebrar-lo amb gent de molts països, alhora que gaudeixes fent escala i passant el nadal en les millors capitals del món. Moltes companyies navilieres celebren el cap d’any: MSC, Costa Cruceros, NLC, Royal Caribean… amb creuers per diferents destinacions.

Acomiada l´ any una hora més tard 

Molt prop d’Espanya es troben les Illes Canàries, que compten amb diferents destinacions ideals per a acomiadar l’any. Tenerife, Lanzarote, Gran Canària, disposen de diferents hotels en els quals podràs gaudir d’una magnífica temperatura, i rebràs l’any nou, una hora més tard.

Cap d’any en un resort de luxe

Viure en Cap d’any en el Resort al pur estil del Carib o tailandés pot ser una de les millors opcions per a bona opció. Però si no pots permetre’t viatjar fora , a Espanya també existeixen diferents possibilitats en les quals canviar el fred pel sol i els torrons pels cocktails.  L’hotel Meliá Villaitana a Alacant, o l’Àsia Gardens a Benidorm et permetran començar el nou any de luxe.