València ballarà aquesta nit de cap d’any a ritme de música remember i comercial amb la celebració en la Ciutat de les Arts i les Ciències d’una gran festa per a eixir i entrar l’any amb la millor música.

A aquest efecte, el festival disposarà de tres ambients perquè els assistents a l’esdeveniment puguen triar l’ambient que més desitgen per a cada moment de la nit, simulant aquelles mítiques discoteques valencianes amb diverses zones amb diferents tipus de música: TheFace,Puzle,Rockola,Bananas,..

La Gala Remember Nit de cap d’any València comptarà amb alguns dels més destacats dj de música remember que faran ballar als valencians i visitants que acudisquen aqueixa nit a la Ciutat de les Arts i les Ciències de la ciutat de València.

Els millors deejays valencianss en la Ciutat de les Artes i les Ciencies 

En la zona ‘TheFace’ faràn ballar els deejays Víctor Pérez, Pau Thomas, Rodi, Nacho Ortiz i CoquiSelection  sota la batuta de Caco. En la zona 90s/2000 punxaràn Los Gemelos de Puzzle, José Conca, Luis Bonias, Ismael Lora, Javi Boss i Miguel Serna.

Y en la zona denominada ‘Exits/Comercial’ estaràn possant els millors temes els djs Vicente Ferrer,i les actuacions de Julio García, Dani Romero, Dr. Bellido i Henry Méndez.

Les entrades ja estan a la venda amb preus entre els 28 euros als 265 euros que costa la zona VIP que dona dret a l’entrada de 5 persones més beguda en cadascuna de les 3 zones. Les entrades es poden adquirir en diferents plataformes especialitzades (enterticket, El Corte Inglés, BCleverapp,…), en oficines de Correus i en la pàgina web del festival (www.galanocheviejavalencia.com).

L’organització d’aquest esdeveniment, al qual només podran accedir els majors de 20 anys, ha organitzat un sopar de gala que se celebrarà en el Museu Principe Felipe. Els assistents a l’esdeveniment també comptaran amb la possibilitat d’aparcar en les proximitats en l’aparcament de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’obertura de portes es realitzarà a les 23 hores perquè la gent puga gaudir de les campanades que anuncien el final de l’any 2019 i el principi de l’any 2020 en la Ciutat dels Arts i dels Ciències. Els 1.000 primers tindran un CD exclusiu editat per Contrasenya Rècords que inclou temes de les discoteques TheFace,Rockola y Puzzle al costat dels temes més ballats en la dècada dels 90 i dels 2000.