Harry

Del 21 al 24 de març es podrà gaudir en el Teatre Olympia de València de la màgica paròdia ‘El Gran Despipote’ protagonitzada per Ángel Martín, Cristina Medina, Jaime Figueroa, Patrícia Raig i Iñigo Elorriaga amb guió de J.J. Vaquero, Jaime Figueroa i l’il·lusionista Jorge Blass, qui a més s’encarrega de la direcció màgica de l’obra.

Les entrades ja estan a la venda i compten amb una promoció especial com a regal per a l’assenyalada data de Sant Valentín, 30% de descompte en totes les funcions per la compra mínima de dues entrades fins al 17 de febrer.

De la mà de la productora LETSGO (‘Dirty Dancing’, la saga ‘The Hole’, ‘La Familia Addams’) i Fuera de serie, l’espectacle es va estrenar en el Teatre Capitol de Madrid el 6 de desembre de 2018 arribant a aconseguir més de set mil espectadors.

Sinopsi

El Gran Despipote és una màgica paròdia sobre tres mags: Jarry (Ángel Martín), Herminia (Cristina Medina) i Ronaldo (Jaime Figueroa), que es van traure el màster de màgia en la Universitat Rei Joward Carlos i al principi tot va ser ben, però després es van fer majors.

Un espectacle atípic ple de bogeries: un lleó s’escapa, la màgia de l’optimisme, l’humor de Resines i una sèrie de cameos sorprenents faran d’aquesta obra un autèntic Despipote.

7 Televalencia te invita al preestreno de ‘Tres idénticos desconocidos’

Dos nuevos espacios gratuitos para aparcar en Valencia