El mundo entero rendirá homenaje a las novelas de J.K.Rowling en una jornada que estará repleta de actividades relacionadas con Harry Potter

Des de fa sis anys, el primer dijous de febrer se celebra a tot el món l’Harry Potter Book Night, un esdeveniment que ret homenatge a les novel·les de J.K.Rowling. En esta ocasió serà este dijous dia 6 quan se celebre esta trobada internacional en la que fans de tot el món rememoren el millor de la saga del jove mag que va sobreviure.

Segons ha informat l’editorial Salamandra, el tema triat per a enguany és el Torneig dels Tres Mags. Bruixes, mags i muggles de tot el món estan convidats a participar i competir en el torneig amb jocs d’encanteris, manualitats màgiques i activitats d’allò més variades.

Les llibreries valencianes també se sumen a esta celebració que arranca hui amb una prèvia en la Fnac de Sant Agustín a les 18 hores. Allí s’ha preparat una programació especial amb activitats i tallers infantils temàtics.

El mateix 6 de febrer la màgia d’Harry Potter arribarà a la Casa del Libro del carrer Russafa on els fans de la saga podran gaudir de jocs i lectures a partir de les 17 hores.

A més, des de l’editorial Salamandra han llançat un kit de celebració perquè tots els seguidors de les aventures del mag puguen viure l’Harry Potter Book Night amb amics o familiars a les seues cases o centres d’estudis.