Harry Potter torna al cinema

L'Hemisfèric projectarà la saga completa del jove mag en un cicle especial amb motiu de 'Harry Potter The Exhibition'

Harry

L’Hemisfèric projectarà la saga de ‘Harry Potter’ per orde cronològic en una sessió especial per pel·lícula que se celebrarà els dissabtes a les 18 hores. Este cicle es posa en marxa amb motiu de l’exposició ‘Harry Potter The Exhibition’ que acull el Museu a partir del 13 d’abril. El mateix dia de la seua obertura al públic en el Museu, l’Hemisfèric projectarà ‘Harry Potter y la piedra filosofal’, la primera de les huit pel·lícules basades en els llibres de J.K.Rowling.

El cicle continuarà amb ‘Harry Potter y la cámara secreta’ (dissabte 20 d’abril), ‘Harry Potter y el prisionero de Azkaban’ (dissabte 27 d’abril), ‘Harry Potter y el cáliz de fuego’ (4 de maig), ‘Harry Potter i la orden del Fénix’ (11 de maig), ‘Harry Potter y el misterio del Príncipe’ (18 de maig), ‘Harry Potter y las reliquias de la muerte parte I’ (25 de maig) i ‘Harry Potter y las reliquias de la muerte parte II’ (1 de juny).

També durant el mes de juny està previst continuar amb el cicle i s’ha programat els dissabtes a les 18 hores una pel·lícula seguint l’ordre de la sèrie cinematogràfica: 8 de juny ‘Harry Potter y la piedra filosofal’, 15 de juny ‘Harry Potter y la cámara secreta’, 22 de juny ‘Harry Potter y el prisionero de Azkaban’, 29 de juny ‘Harry Potter y el cáliz de fuego’. El format de les pel·lícules de Harry Potter serà en cine digital 2d – pantalla 16×8 i versió doblada al castellà.

Los gemelos Weasley visitarán Valencia en un evento exclusivo para fans

Clint Eastwood se despide de la gran pantalla