Harry

L’Hemisfèric projectarà la saga de ‘Harry Potter’ per orde cronològic en una sessió especial per pel·lícula que se celebrarà els dissabtes a les 18 hores. Este cicle es posa en marxa amb motiu de l’exposició ‘Harry Potter The Exhibition’ que acull el Museu a partir del 13 d’abril. El mateix dia de la seua obertura al públic en el Museu, l’Hemisfèric projectarà ‘Harry Potter y la piedra filosofal’, la primera de les huit pel·lícules basades en els llibres de J.K.Rowling.

El cicle continuarà amb ‘Harry Potter y la cámara secreta’ (dissabte 20 d’abril), ‘Harry Potter y el prisionero de Azkaban’ (dissabte 27 d’abril), ‘Harry Potter y el cáliz de fuego’ (4 de maig), ‘Harry Potter i la orden del Fénix’ (11 de maig), ‘Harry Potter y el misterio del Príncipe’ (18 de maig), ‘Harry Potter y las reliquias de la muerte parte I’ (25 de maig) i ‘Harry Potter y las reliquias de la muerte parte II’ (1 de juny).

També durant el mes de juny està previst continuar amb el cicle i s’ha programat els dissabtes a les 18 hores una pel·lícula seguint l’ordre de la sèrie cinematogràfica: 8 de juny ‘Harry Potter y la piedra filosofal’, 15 de juny ‘Harry Potter y la cámara secreta’, 22 de juny ‘Harry Potter y el prisionero de Azkaban’, 29 de juny ‘Harry Potter y el cáliz de fuego’. El format de les pel·lícules de Harry Potter serà en cine digital 2d – pantalla 16×8 i versió doblada al castellà.

Los gemelos Weasley visitarán Valencia en un evento exclusivo para fans

Clint Eastwood se despide de la gran pantalla