Hard Rock Cafe

Dimarts que ve 12 de setembre, Hard Rock Cafe Valencia lliurarà un xec benèfic de 5.000$ a l’associació Música per a l’Autisme (MUA), en nom de la fundació internacional Hard Rock Heals.

MUA ha sigut triada per Hard Rock Cafe Valencia pel seu compromís amb la idea de millorar la vida de les persones a través de la música, una idea que està en la base d’Hard Rock Heals Foundation. El lliurament es farà a les 18:00h seguida per una actuació en directe de MUA Band, el grup de música propi de l’associació.

Música per a l’Autisme (MUA) és una organització sense ànim de lucre fundada en 2013 a València que el seu objectiu és ajudar a persones amb autisme a millorar el seu desenvolupament personal mitjançant la música. Entre les seues activitats es troba: organització de concerts benèfics, pràctica i foment de la musicoterapia, formació a pares i professors per a l’aplicació de la musicoterapia, etc.

La donació econòmica d’Hard Rock Heals Foundation es destinarà per a dues beques de sessions de musicoterapia per a famílies sense recursos que ho necessiten, així com per a ajudar a organitzar el concert anual Jazz per a l’Autisme en el Palau de la Música (2018), les vendes del qual d’entrades representen la forma principal de finançament de MUA.

Des que es va establir en 1971, Hard Rock s’ha compromès a una àmplia varietat de causes filantrópicas i activitats per tot el món.

Hard Rock Cafe València, que va obrir les seues portes el passat 28 de maig en Av. Marqués de Sotelo nº6, pertany a Food & Moments Group S.L que ja té en propietat Hard Rock Cafe Marbella, Mallorca i la tendisca Rock Shop en l’aeroport de Mallorca.

Sobre Hard Rock Heals Foundation

Hard Rock Heals Foundation és una organització benèfica supervisa tota l’extensió filantrópica per a Hard Rock International. La música és energia; emociona, inspira, connecta i restaura.

Des de la seua creació en 1971, Hard Rock International ha reunit a la gent a través del poder de la música. S’ha col·laborat amb artistes tant emergents com a emblemàtics en suport als esforços benèfics a tot el món.

Hard Rock Heals Foundation proporciona subvencions i assistència a persones que el seu objectiu és sanar a través del poder de la música. Les col·laboracions amb organitzacions afins i centrades en la música permeten a Hard Rock Heals Foundation l’oportunitat de millorar les vides i promoure el benestar.