¡Hui és divendres d’estrenes i també de molts premis! La pel·lícula d’animació ‘Hotel Transilvania 3: unes vacaciones monstruosas’ arriba als cinemes de tot el món disposada a conquistar una vegada més a xiquets i adults amb les noves aventures del Comte Drácula i tota la seua colla d’amics.

Per a celebrar l’estrena per tot el gran des de Sony Pictures i 7 Televalencia hem realitzat el sorteig de  6 packs d’auriculars SONY MDR-ZX310AP al costat de 6 travel kits originals de ‘Hotel Transilvania 3: unes vacaciones monstruosas’ perquè t’acompanyen en tots els teus viatges d’aquest estiu.

Després de dos setmanes en les que hem rebut més d’un centenar de peticions només sis han pogut ser els afortunats, descobreix ja si eres un d’ells!

vacaciones

Llistat de premiats
  1. Álex Martínez Molero
  2. Daniel Clavero Pérez
  3. David Merino Navarro
  4. Héctor Cloquell Juan
  5. Marc Llorca Costa
  6. Pilar Sandoval Nadal

Què fer si eres un dels guanyadors?

L’equip de 7 Televalencia contactarà amb tu en els pròxims dies per a indicar-te com arreplegar el teu premi doble (auriculars + travel kit) de ‘Hotel Transilvania 3: unas vacanciones monstruosas’. Si reps este email hauràs de comunicar mitjançant correu electrònic l’acceptació del premi perquè en cas de no rebre resposta, una vegada transcorreguts 7 dies des de la publicació, es considerarà rebutjat el regal sent adjudicat a un altre dels participants.

Sinopsi Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas

Tota la colla està de tornada! I esta vegada vegada, Drácula, la seua filla Mavis, el seu gendre Johnny i el seu nét Dennis, a més de tota la troupe de monstres, es van de creuer. I és que Mavis sorprèn al seu pare amb un viatge sorpresa en un creuer de luxe per a monstres, així que Drácula haurà de prendre’s unes vacances del seu treball en l’Hotel.

Com no poden resistir-se a la temptació d’anar, el grup d’amics format per la mòmia, l’home llop i el gelatinoso Blandi, s’uniran a esta aventura amb vaixell. Una vegada en alta mar, el comte Drácula coneixerà a Ericka, la misteriosa capitana de l’embarcació amb la qual viurà un romanç. O almenys ho intentarà, ja que la sobreprotectora Mavis s’esforçarà per mantenir-los separats.

Tot es complicarà quan descobrisquen que Ericka és en realitat la descendent de Van Helsing, l’archienemigo de Drácula i de tots els monstres.

Este tercer lliurament de la franquícia Hotel Transilvania torna a estar dirigida per Genndy Tartakovsky (Samurai Jack, El laboratorio de Dexter), responsable de les dos anteriors pel·lícules. Per la seua banda, Michael McCullers (El bebé jefazo, Las aventuras de Peabody y Sherman) és l’encarregat del guió. En el repartiment de veus per a la versió original repeteixen com Drácula l’actor Adam Sandler (Pixels, Hombres, mujeres & niños), que a més torna a ser productor del film, Selena Gomez (Malditos vecinos 2Spring Breakers) com Mavis, la filla de Drácula, i Andy Samberg(Brooklyn Nine-NineCosas que hacer antes de los 18) com el seu marit, l’humà Johnny.

El repartiment de veus en castellà està format pels actors Santiago Segura(Sin rodeos) com Drac, Arturo Fernández (Desde que amanece apetece) com l’avi Vlad, Dani Martínez (Chiringuito de Pepe) com Johnny, Macarena García(La Llamada) com Mavis, Cristina Castany (Nacida para ganar) com Ericka, a més d’Alaska i Mario Vaquerizo com Eunice i Frank, respectivament.

No et perdes el sorteig exclusiu de ‘Hotel Transilvania 3: unas vacaciones monstruosas’