Grezzi assegura que el tràfic del centre “no està col·lapsat”

El regidor ha defensat en 'Ágora' el pla de peatonalització de la plaça de l'Ajuntament argumentant que va arrancar en 2013 amb el Partit Popular.

La qüestió de la peatonalització del centre de València torna a estar en el punt de mira. Va ser ahir quan el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, anunciava la peatonalització parcial de la plaça de l’Ajuntament. Un fet que ha alçat les crítiques no solament de l’oposició sinó també del propi govern de la Nau.

En la seua última visita als platós de 7 Televalencia, Grezzi ha volgut aclarir esta decisió assegurant que sí va informar a tot el tripartit i que únicament està complint amb l’establit per l’anterior govern valencià.

A més de la peatonalització, el regidor també ha aclarit la qüestió del tràfic a València. I és que segons la seua opinió no hi ha un col·lapse de vehicles però prompte sí ho haurà de bicicletes.

Giuseppe Grezzi ha conclòs el seu pas per ‘Ágora’ assenyalant que València ja està en l’avantguarda de la mobilitat. A més, ha assegurat que des del tripartit es continuarà treballant per a millorar cada racó de la ciutat.